Hvad er life of joy?

 

Livet er fuld af glæde og hvert øjeblik er en ny begyndelse.

 

 

Life Of Joy's formål og ønske er et skabe et frirum for kvinder, hvor der er plads til at være sig selv og ikke mindst: være glad.

 

For det er, når du er glad, at du er den bedste version af dig og allermest dig selv.

 

Sensuel dans er en måde at skabe dette frirum, hvor du får et fritkvarter fra din dagligdag og hvor du ikke skal præstere, men bare være.

 

Hos Life Of Joy tror vi på, at kvinder har mere og andet at tilbyde verden end de traditionelle modeblade vil have os til at tro. Kvinder er stærke og smukke, men samtidig blide og intuitive.

 

Der er så mange krav til kvinder i vores del af verden. Vi skal være veluddannede, have et godt job, en dejlig mand og et lækkert hjem. Vi skal være udadvendte, problemløsende og gennemslagskraftige på arbejdet og samtidig smukke og moderlige derhjemme og perfekte frække elskerinder i soveværelset.

 

Det er ikke så lidt. Vi tror på, at der er plads til dig i verden, præcis som du er. Vi må blive bedre til at passe på os selv og hinanden.

 

 

 

Hvordan hænger det sammen med sensuel dans for kvinder?

 

I vores hektiske dagligliv er vi så vant til, at vi skal præstere, være logiske og regne det hele ud. Tankerne flyver rundt i vores hoveder og på visse tidspunkter kan det føles som om hele vores eksistens foregår fra halsen og op. Med andre ord kan det føles svært at komme ned i sin krop - og netop få følelsen af bare at være. Sensuel dans er en enestående mulighed for at slippe tankerne et øjeblik, finde ned i din krop og ind i din personlige kerne.

 

Og dette kan afhjælpe en anden stressfaktor: Fra alle sider bliver vi bombarderet med reklamer, der fortæller os, at vi skal have modelmål, lange ben, perfekte træk, tykt hår eller hvad nu. Det kan føles svært at acceptere sig selv, som man er! Med sensuel dans kan du opnå følelsen af, at det er dejligt bare at være i din krop, hvilket virkelig giver gode muligheder for at blive bedre venner med den!

 

Desuden har sensuel dans endnu en stor fordel. Når du får følelsen af bare at være i din krop og alt er ok, er det også nemmere at åbne op. I og med at dansen netop er sensuel, kan du nemmere få en fornemmelse af din smukke og feminine side. Du vil altså mærke, hvordan det er at være den smukke, fantastiske kvinde, du allerede er!

 

Der er ikke noget hokus-pokus og ALLE kvinder har denne smukke kerne - uanset hårfarve, alder, højde eller vægt. Det lyder måske lidt langhåret, men det virker altså!

 

 

 

life of joy • kontakt@lifeofjoy.dk • 50 85 25 37 • 27 11 75 01