Sensuel dans for kvinder:

 

Sensuel dans er en måde at komme i kontakt med din rå feminine kraft. Det er ikke opsat på en form, hvor det handler om, at performe eller se ud på en bestemt måde, men derimod giver dansen dig en mulighed for at komme ned i kroppen og ud af hovedet. For gennem sensuel dans får du en mulighed for at komme ind til det sted i dig, der kan give slip og lade dit indre lys stråle ud. Lige præcis der, hvor vi ikke tænker over, hvordan vi ser ud, og hvad der er det ”rigtige” at gøre, kan vi sætte os selv fri, og det er det sted, hvor vi er aller smukkest!

 

Sensuel dans:

 

- Er smukt og sensuelt. Vi er alle forskellige og vi bør sætte pris på os selv og vores individualitet. For du får her mulighed for at opleve følelsen af, at ægte skønhed virkelig kommer indefra. Inde fra dig.

 

- Sammen laver vi nogle øvelser og dernæst "prøver du dem på" og gør dem til dine egne. I løbet af kort tid kommer du til at stole på at du selv kan sætte øvelserne sammen som du vil.

 

- Handler om glæde og om at give sig selv lov til at nyde.

 

 

Sensuel dans:

 

- Er ikke strip- eller pornoagtigt. Der er kun kvinder til stede, alle har almindeligt træningstøj på og det foregår så vidt muligt med lukkede øjne!

 

- Er ikke endnu en færdighed, som du skal mestre for at blive accepteret i mænds/samfundets/naboens øjne. Du er fuldstændig skøn som du er i forvejen!

 

- Er ikke en konkurrence. Du skal ikke se lækker ud eller præstere for andre. Du skal gøre det for din egen skyld - og fordi det er sjovt!

 

 

Se evt. mere under menupunktet "Hvad er life of joy".

 

 

life of joy • kontakt@lifeofjoy.dk • 50 85 25 37 • 27 11 75 01