Hvem er vi?

 

 

Malene

 

 

Siden 2005 startede jeg med at arbejde som rekvisitør i tv-branchen og har arbejdet freelance på et utal af tv-produktioner lige siden.


Elsker at danse og lege. For jeg mener i bund og grund at livet skal være en leg, og at man gerne må nyde før man skal yde. Ud over sensuel dans bliver det også til masser af salsa og andre latinamerikanske danse, og jeg skal med glæde være den første der starter dansegulvet!

 

Da jeg opdagede, hvilken forløsning det er at danse, ændrede mit liv sig. For specielt når jeg danser sensuel dans, mærker jeg virkelig hvordan det føles bare at være til stede i kroppen og i nuet, uden at tænke over, hvordan andre folk tænker om en. Det er virkelig noget, jeg også har kunnet føre med til min hverdag!

 

Dansen bringer mig til et sted hvor jeg lige præcis føler at jeg kan være til stede i nuet. Af samme grund praktiserer jeg en del yoga samt meditationer og visulaiseringsøvelser, hvilket bringer mig til det sted, hvor jeg mærker mit center.

 

Desuden lever jeg for eventyr, og jeg elsker at rejse alene ud i Verden og opleve livet hos den lokale befolkning. Senest har jeg rejst 2 måneder rundt i peru, hvor jeg tilbragte størstedelen af tiden i junglen.

 

Motto: ” Be the change you want to see in the world” Mahatma Gandhi

Af samme årsag elsker jeg at lytte til Michael Jacksons ”Man in the mirror”, som fortæller samme budskab!

 

 

Sidsel

          

 

 

Født i Nordjylland i 1980. Boet i København siden 2003. Har også boet i Aalborg, Nice, Århus og London. Bachelor i Folkesundhedsvidenskab fra K.U. og er nu i gang med kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi på DPU.

 

Desuden uddannet aerobicinstruktør, zumbainstruktør og certificeret poleinstruktør fra Vertical Dance på beginner og intermediate niveau og fra XPERT Pole Fitness level 1-2. Det er vigtigt for mig, at jeg hele tiden lærer noget nyt og udvikler mig - som menneske, som danser og som underviser.

 

Elsker chokolade og portvin. Og ikke mindst at danse. Ud over sensuel dans, danser jeg også gerne salsa eller kaster mig ud i flyveture på pole'n.

 

Hvorfor sensuel dans?

 

Sensuel dans kom ind i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg lige havde haft et dramafyldt breakup. Jeg følte mig sårbar, usikker og i tvivl om hvem jeg var og hvad jeg stod for.

 

Efter jeg begyndte at danse sensuel dans fandt jeg stille og roligt tilbage til "mig". Jeg oplevede den samme meditative tilstand, som jeg kender fra yoga kombineret med glæden ved at danse og ikke mindst med følelsen af, at jeg er stærk og smuk og lige præcis, som jeg skal være. Selvfølgelig findes der ingen mirakelkur på noget her i livet. Men sensuel dans kan hjælpe dig til at huske på, at du heller ingen mirakelkur behøver, fordi du allerede er, som du skal være og kan stole på dig selv.

 

Hvorfor Pole fitness?

 

Pole virkede som det det næste logiske skridt efter sensuel dans. Det viste sig at være mere end det, nemlig benhård træning for især overkroppen og desuden giver det en fantastisk fornemmelse af frihed at flyve rundt om pole'n! Og når man som jeg aldrig havde haft begge ben løftet fra jorden samtidig før jeg prøvede pole, ja så virker det altså som en fantastisk bedrift at hænge på hovedet i pole'n! Desuden er det helt igennem empowering at mærke, hvordan man fysisk bliver MEGET stærkere - man bliver hooked af den følelse!

 

 

Motto: Your focus determins your reality (Obi Wan Kenobi)

 

Virkeligt motto: Led mig ikke fristelse - jeg kan sagtens selv finde vej!

 

 

 

life of joy • kontakt@lifeofjoy.dk • 50 85 25 37 • 27 11 75 01